Logo
Advert arrow Rau platnici

Advert prints
Toate produsele
Promotionale alegeri
Reclame
Panouri publicitare
Tipar digital / offset
Tipar format mare
Personalizate diverse
Ambalaje
Creatie audio/video/imagine
Materii prime pt reclame
Avertizare
Servicii
Rau platnici

Rau platnici Print E-mail


Va prezentam cativa din (rau-platnicii) TEPARII nostrii, si va recomand cu caldura sa va feriti cat mai mult de ei, asta in cazul in care nu platesc tot in avans:


1. Brandstory - RAU PLATNIC cu renume in Sibiu. Facturi neachitate de mai bine de 1 an de zile. Penalitati cu carul, momentan suntem in proces cu ei, la fel ca altii, printre care furnizorul lor de internet, RDS si proprietarul unde a functionat pana nu demult.

Update: Omul, inghesuit de procese, conturi blocate, firme care stau la coada sa-si ia banii... isi face alta firma si baga pe cea veche in faliment. 

Update2: E atat de rau incat nici gazduirea n-a mai platit-o:"Acest cont a fost suspendat."

2. LA Entertainment, Luminita Anghel Entertainment - RAU PLATNIC de Bucuresti. Director Bogdan Fraedrich Steblea, alias Bogdan "Sanchi" Steblea, iubitul Luminitei Anghel, si o contopista ,  Emilia Topolica-care nu stie sa zica altceva decat ca seful este plecat, sau mai rau, sa zica la telefon ca seful are alte probleme mai importante decat nimicuri... cum ar fi plata unor facturi catre furnizori.
Din cate am gasit pe internet,Candidata PSD Luminita Anghel si seful ei de campanie, “Sanchi”, au restante din perioada electorala,un articol 17 dec. 2008.

Ne-am convins si de Urban si Asociatii. Ne-au luat bani ca sa-i dea in judecata, dupa care s-au hotarat ca nu-i mai dau in judecata, ci le fac o somatie de plata. Banii tot nu i-am luat inapoi, deci le-am dat niste bani pe gratis celor de la Urban.

3. Artdeco Production SRL. Chiar daca a fost firma maricica, se pare ca problemele recente au pus-o cu botul pe labe. Inclusiv telefoanele mobile si fixe au fost desfiintate. Momentan administratorul si-a bagat toate firmele in faliment. In Romania poti muri liiinistit cu dreptatea in brate. Asa ca va recomand recuperatorii. Dar nu din aceia care nu fac altceva decat sa dea telefoane sa le spuna cat mai au de plata si sa itnrebe frumos cand vor plati, ci din ceilalti.
Update: Uite ca nu-i chiar asa. Se poarta sa-ti bagi firma in faliment si sa-ti deschizi alta pentru a scapa temporar de datorii. 

4. Manifesto Print, cunoscut si ca Letra Set, Cas-Ter SRL, Union Advertising Union Production, Administrator Liviu Patcas. Pe scurt: executat lucrarea conform contractului, executat chiar mai mult decat prevedea contractul fara a-l taxa suplimentar. Platile s-au facut pe jumatate: 25% la semnarea contractului si 25% dupa executarea lucrarii. Apoi 5 luni nu mai raspunde la telefon. Dupa 5 luni zice ca trebuie sa stornez aproape tot ce mai am de incasat sub diferite pretexte. Bataie de joc!

A.. si am uitat sa va zic cum procedeaza sus-mentionatul: Ia comanda de la client, incaseaza cat mai multi bani, toti daca e dispus clientul, se apuca de lucru, si cand trebuie finalizata comanda isi da seama brusc ca nu are capacitatea de a face treaba. Apoi subcontracteaza lucrarea. Termenul a trecut de mult, banii la fel, s-au cheltuit si cand sa plateasca lucrul efectiv da din colt in colt.

Update: Zice ca ma da in judecata pt calomnie. Oare sa-i zic ca s-a scos calomnia din codul penal ? Chiar daca si reclama negativa tot reclama e, si sectiunea "Rau platnici" se pare ca neasteptat de multi vizitatori, motivul pentru care am expus problemele noastre cu acesti Tepari este ca alte firme sa se fereasca de astfel de specimene. E inevitabil sa apara probleme in orice colaborare, diferenta e in modul de rezolvare al problemelor.

--------------------------------------------------

 
Produsele noastre

Brelocuri personalizate
brelocuri_plastic.jpg
Sacose personalizate
sacose_banana.gif


Litere volumetrice
volumetrice_distantate.gif
 
Coordonate contact
Advert SRL

Contact:

0741.279770   0741.279770

mail   

   Yahoo! Messenger:


Advert prints printeaza.ro
© 2022 Printeaza.ro